• 62 35 11 00

helsepersonell slider

 

Tilbake til kursplanen

Ung Kreft - Sommeraktivitetsuka

Kurs 26b-18 - Fra 29. jun 2018 til 6. jul 2018

Hvem er kurset for? 
Kurset arrangeres i samarbeid med den frivillige organisasjonen Ung Kreft. Sommeraktivitetsuka er for alle som har eller har hatt en kreftdiagnose, og er i alderen 15 til 35 år. Du trenger ikke å være medlem i Ung Kreft.

Kursets innhold 
I samarbeid med Ung Kreft legges det opp til et rikholdig og variert aktivitets- og opplevelsesprogram for ungdom og unge voksne. Hensikten er å oppleve mestring, ha det gøy sammen, og inspirere til økt fysisk aktivitet og friluftsliv ut ifra dine egne forutsetninger. Det sosiale fellesskapet, med mye latter og moro, er en viktig del av dette kurset.

I løpet av uka vil du kunne høre inspirerende foredrag og delta på mange spennende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter kan være: kanopadling, ballspill, rafting, fjellturer, klatring, skyting, terreng- sykling og yoga. I tillegg tilbyr kurset organisert treningsaktivitet i gymsal og svømmebasseng innenfor styrke- og kondisjonstrening. Gjennom frivillige hjelpere i Ung Kreft legges det også opp til felles sosiale aktiviteter på kveldstid. Dette blir en ungdommelig, sosial, opplevelsesrik, allsidig og innholdsrik uke du ikke kommer til å glemme. Du har mulighet til å ta med deg en ledsager på kurset. Dette kan være en foresatt, et nært familiemedlem, en venn/venninne eller kjæreste.

Gode fritidsmuligheter
Oppholdet gir også gode muligheter til fritid og avkobling. Senteret har varmtvannsbasseng, badstuer og treningsarealer ute og inne. Det er turstier med skog og fjell i umiddelbar nærhet. Det sosiale fellesskapet er en verdifull og viktig del av kurset.

Ankomst og avreise
Kurset varer fra fredag til fredag. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Søknadsprosessen og kostnader
Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et søknadsskjema generelt du fyller ut og et skjema legeerklæring, garanti og regning som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret, hovedinntak er 5 uker før kursstart.

Søknadskjema finner du her

Det er en egenandel på 167,- pr. døgn for pasienten og 112,- pr. døgn for samlivspartner/nærstående. Reise dekkes for både pasient og samlivspartner/nærstående. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Kontakt informasjon
Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker du mer informasjon om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62351100 eller send e-post til  

Vennligst fyll ut kontaktinformasjon, så kontakter vi deg.

Ditt navn:

Ditt telefonnummer:

Din e-post:

 

Klikk på bilde for å laste ned en pdf med oversikt over alle kurs i trinnmodellen.

kursoversikt2018 figur

 

 


Søknadsskjemaer

Gå direkte til skjemaene her

Søknadsskjemaer

Gaver og donasjoner

Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland Montebello-ambassadører på Vardesenteret Haukeland 20.06.2018 - Last her ned en pdf med dato og tidspunkter. 
Les mer
Hageassistent for en uke! Hageassistent for en uke! 08.05.2018 - Mange av våre kursdeltakere har vist stor interesse for hagen vår. Derfor har vi utviklet et ekstraordinært tilbud for tidligere kursdeltakere, ved å bistå Kristin gjennom en uke med ulike oppgaver i hagen.  For 2018 er det planlagt to prosjektuker for maksimalt fire deltakere pr uke. Sammen...
Les mer
Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! Montebello deltar med eget team på Stafett for livet! 27.04.2018 - Og vi inviterer deg til å være med på TEAM MONTEBELLOSENTERET! Stafett for livet arrangerres på Sveum Idrettspark i Brumunddal 26.-27. mai. Stafett for livet handler om åstøtte de som er rammet av kreft. Stafetten foregår ved at hvert lag har minst ett lagmedlem på banen i 24 timer. TEMA ...
Les mer