Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

 

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST.
MONTEBELLOSENTERET MIDLERTIDIG STENGES PR 13. MARS GRUNNET KORONAVIRUSUTBRUDDET.

MER INFORMASJON LESER DU HER.  

 

Barnekreftforeningen arrangerer ny nettverkssamling for sykepleiere i spesialisthelsetjenesten som jobber med barn og ungdom med kreft - og deres familier. 
Fagdager arrangeres på Montebellosenteret 16. til 17. april 2020 

pdfProgram nettverkssamling 2020

Samlingen koster hver enkelt kr 700,- i egenandel.  Dette dekker opphold med måltid og overnatting i dobbeltrom. For overnatting i enkeltrom koster det kr 300,- ekstra som betales ved avreise direkte til Montebellosenteret. 
Utenom det blir både reise og opphold dekket for 2 fra hver sengeavdeling /poliklinikk ved Universitetssykehusene og Hjemmesykehusene og 1 fra barneavdeling fra de mindre sykehusene.

Vi håper med dette at du / dere kan få permisjon fra jobb for å dra. Hvis dere ønsker å være flere så er det selvfølgelig mulighet for det, men da må reise og oppholdsutgifter betales av ditt arbeidssted.

Dere kan da ta kontakt med Britt Ingunn Wee Sævig for å vite hvor mye som skal betales for opphold.

For å sikre at invitasjonen når de som skal ha den, trenger vi hjelp fra alle til å videresende den både til din nærmeste leder og til de ulike avdelingene, poliklinikker og hjemmesykehus i ditt nettverk.

På en slik samling hvor nettverket er samlet, er det ekstra flott at du som leder kan delta hvis mulig. Ta gjerne kontakt med Britt Ingunn hvis noe er uklart – vi ser frem til å treffe dere i april!

link til påmelding 

Fristen for påmelding er 1. april.

Kontaktinfo Britt Ingunn Wee Sævig
Fagsjef Barnekreftforeningen
Tlf. 99248615

 

  

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen