Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

 

Gradvis gjenåpning fra september 2020

Vi har tilpasset kursplan for høst/vinter 2020, for å sikre at alle som kan komme på kurs, skal føle seg trygge og godt ivaretatt. Det betyr at vi ikke vil prioritere å ta inn deltakere med økt risiko for smitte. Som følge av dette har vi blitt nødt til å ta ut mange kurs, og sette sammen et nytt program. Vi håper og regner med at vi nærmer oss normalen igjen fra 2021. 

Alle  som allerede har søkt kursopphold, skal få skriftelig beskjed om flytting av søknad.  Grunnet stenging fram til september er det  få ansatte i jobb. Derfor tar saksbehandling lengre tid enn vanlig. Vi anbefaler  å sende e-post ved spørsmål. Vi har begrenset mulighet til å besvare telefon. Vi ber om forståelse for dette.  

Alle kursene bygger på hovedmålsettingen «Lær å leve med endringer som følge av kreft». Kursopphold starter vanligvis med livsmestringskurs «Kreft-hva nå?» (trinn 1). Etterpå kan du søke videre kursopphold i forhold til egne behov for ulike tema (trinn 2 og 3) og tidspunkt. Temaene blir faglig godt utdypet i en helhetlig prosess.

Klikk på ν (pilen) for å se alle kurs i de ulike trinn.

Pilegrimsvandring i ytre og indre landskap

En del av hverandres liv

Familiekurs - Mor eller far død av kreft

 

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen