Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation
  • Kurs 50-23
  • Førjulsdager

  • 15.12.2023 - 21.12.2023 (6 dager)
  • Temakurs (Trinn 2)

Hvem er kurset for?

Har du behov for inspirasjon og juleglede, og komme deg bort fra julestria, er dette et kurs for deg. 
Kurset er for alle som har eller har hatt en kreftdiagnose. Du kan søke alene eller sammen med pårørende eller en nær venn/venninne. 

Kursets innhold

«Førjulsdager» gir deg mulighet til å oppleve en rolig og hyggelig førjulsstemning på Montebellosenteret. Programmet byr på mange innslag med førjulspreg. Det blir aktiviteter, utflukt til Prøysenhuset, kanefart, julemarked med mer.
Noen eksempler: På matverksted blir det julebakst og tradisjonelle juleretter. På juleverkstedet lager vi julegaver og dekorasjoner. 

I samarbeid med fam. Sand skaper vi juleglede på et kreativt verksted hvor alle, som ønsker, kan delta. Fam. Sand kommer flere dager, og tar oss med inn i en magisk juleverden. Dette blir en unik opplevelse!  

Kurset går over 12 dager, slik at du får mulighet til å senke skuldrene, stresse ned og nyte noen gode førjulsdager gjennom foredrag, aktiviteter og sosialt fellesskap. 

frjulsdager2022 art nett

 

 

 

 

Sosialt fellesskap

Det sosiale fellesskapet vurderes som verdifullt og er en viktig del av kurset. Dere vil møte andre kursdeltakere i både formelle og uformelle sammenhenger, og det blir mulighet for å utveksle erfaringer. 

Gode fritidsmuligheter

Oppholdet gir mange muligheter til fritid og avkobling. Senteret har varmtvannsbasseng, badstuer og treningsarealer ute og inne. Det finnes turstier og løypenett med skog og fjell i umiddelbar nærhet. 

Praktisk informasjon

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosenteret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart.

Søknadsskjema til kurs 50-23

Det er en egenandel på 1232,- pr. uke for pasienten og 826,- pr. uke for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62 35 11 00 eller send e-post.

Tilbake til kursoversikt
Tilbake til toppen