Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation
  • Kurs 23b-23
  • Gylne øyeblikk - valg for egen helse

  • 09.06.2023 - 16.06.2023 (7 dager)
  • Temakurs (Trinn 2)

Hvem er kurset for?

Dette er et kurs hvor kreftdiagnose ikke er i fokus. Du skal rette fokus mot dine kreative sider, og erfare at kreative prosesser kan være gode mestringsverktøy for å gjøre gode valg videre i livet. Du kan søke alene, eller med en pårørende. Pårørende deltar i kurset på lik linje med den som har/har hatt kreftdiagnose.

Kursets innhold

«Gylne øyeblikk – valg for egen helse» er et inspirasjonskurs der fotografering blir brukt som et verktøy for å bidra til økt livsmestring.

Målet med kurset er at du blir mer bevisst på å ta gode valg for bedre livsmestring. Gjennom foredrag og fotografering kan du bli mer bevisst på tilstedeværelsen, handlekraften, din vurderingsevne, endringsviljen din og hvordan du kan forbedre livskvaliteten din. Vi bruker uteområdet for å hente inspirasjon og kunnskap, så en må påberegne å være en del ute, og kunne gå rolig på stier. Kurset arrangeres i samarbeid med lege og fotograf Torkil Færø, som har jobbet med helse og fotografi i over 25 år. Det kreves ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å kunne delta, men du må ha med deg telefon med kamera eller eget fotoapparat.

Kurset vil veksle mellom kunnskapsformidling, ulike oppgaver for eget arbeid, inspirasjonsgrupper og presentasjon av eget arbeidet på slutten av kurset.


Praktisk informasjon

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.30 til kl 20.00. Middag kl 18.30-19.30. Vi ønsker at du møter presis til middag kl. 18.30 dersom du har ankommet. Det vil være tilgjengelig tørrmat og frukt hele døgnet. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise.

Dersom du er interessert i dette kurset kan du sende søknadsskjema. Det er et "søknadsskjema om opphold ved Montebellosenteret" du fyller ut og et skjema "legeerklæring, garanti og regning" som fastlege eller sykehus lege fyller ut. Ønsker du at pårørende/nærstående skal være med på kurs, skal lege også fylle ut skjema "Dokumentasjon på opphold for pårørende/nærstående". Søknadene sendes direkte til Montebellosenteret. Hovedinntak er fem uker før kursstart.

Søknadsskjema til kurs 23b-23

Det er en egenandel på 1232,- pr. uke for pasienten og 826,- pr. uke for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe om kurset, søknadsprosess eller stedet. Fyll ut kontaktinformasjonen nedenfor eller ring oss på 62 35 11 00 eller send e-post.

Tilbake til kursoversikt
Tilbake til toppen