Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

Velkommen til vinterens vakreste eventyr!
11.-13. mars 2022 arrangerer Kreftforeningen og Montebellosenteret Kreftsakens vinterleker for aller første gang.  Vi inviterer alle som har eller har hatt kreft. Du kan komme alene eller ta med noen du vil tilbringe helgen med, som partner, barn, barnebarn, venn eller andre, til en “påfyllhelg” med morsomme vinteraktiviteter i skiløypa eller bakken, felleskap og gode opplevelser! Det er gratis å delta.  

Du får mulighet til å prøve ut ulike aktiviteter som skiskyting, alpint, trugetur, snowboard, skileik og alpinrodel. Aktivitetene foregår i grupper, ledet av våre dyktige aktivitetsledere. Vi tilpasser aktivitetene til alle nivåer.  I varmestuen serveres lunsj og varmt drikke, og du kan slappe av og få varme i kroppen igjen. Denne helgen ønsker vi å skape mestringsfølelse, glede og motivasjon som du kan ta med hjem og bruke i hverdagen. Kanskje får du prøvd en aktivitet som du kan gjøre mer av på egenhånd? 

Kreftsakens vinterleker er for store og små, og vi ønsker at alle skal få gode opplevelser. Barnefamilier har mulighet til å komme torsdag.  På dagen fredag kan dere få en hyggelig dag på Mesna Islandshestesenter med ridning, hilsning på dyrene på gård og hundespannkjøring. 
 
Klikk her for å lese mer om Kreftsakens vinterleker og påmelding

pdfEn flyer med kortfattet informasjon kan du laste ned her 

Har du spørsmål, kontakt Cathrine Kullebund, på tlf 908 53 684 eller sendt e-post til  
 
Vi gleder oss, og ønsker deg hjertelig velkommen!
 
Hilsen Kreftforeningen og Montebellosenteret

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen