Hopp til innhold
Skip to Navigation Skip navigation

skaper julMot slutten av året arrangerer Montebellosenteret 2 kurs som er litt annerledes enn de fleste andre kurs på senteret. Kursene "Skaperglede" og "Førjulsdager" er kurs hvor kreftdiagnose ikke er i fokus og hvor heller ikke foredragene handler om kreft og kreftbehandling. Målet for disse kursene er først og fremst å samle krefter og få ny energi.

Disse kursene går i et rolig tempo og egner seg godt for pasienter med pårørende/nærstående som trenger en avbrekk i hverdagen. 

 Kurset Skaperglede - kreative verksteder tilbyr en lekende og humørfylt uke under fantasiens ledestjerne. Her kan alle være med, det kreves ingen spesielle forutsentninger for å delta, alle kan skape! Kurset arrangeres i samarbeid med kurnstnerne Øivind Sand og Eimund Sand. Les mer om kursets innhold her. 

Førjulsdager er et rekreasjons- og inspirasjonskurs som går over 2 uker. Programmet inneholder blant annet utflukter, velværedag, kanefart, julemarked, kirkekonsert og andre innslag med førjulspreg. Her lager vi julegodt, baker, spikker og lager julepresanger i juleverksteder. Mer om kurset finner du her

Tilbake til forrige side
Tilbake til toppen