Hopp til innhold

gaver slider

Skip to Navigation Skip navigation

Gaver / donasjoner

Montebellosenteret kan takke mange privatpersoner, lag og foreninger og selskaper for små og store gaver.  Nytt auditorium (bygd 1998) og trivselsanlegget (ferdig 2002) er takket være gaver fra private bidragsytere.

Senteret har nylig gjennomført sitt største byggeprosjekt hittil. Lions Norge var sammen med Kreftforeningen primus motor for å skaffe penger med Lions Røde Fjær aksjon i 2004. Med unntak av Statens tilskudd på 2 mill. til TV2-aksjonen, så har hele utbygningen vært finansiert av innsamlede midler og gaver.

Små og store bidrag til trivselstiltak som turer og underholdning for kursdeltagerne har bidratt til at dette er blitt en viktig og verdifull del av kurstilbudene. En dag på Hunderfossen i familiekursene blir muliggjort som følge av dette. 

Takk til våre givere (klikk på linken for å se en oversikt over våre givere)

Eksempler på prosjektene som vi har realisert med gaver/donasjoner:

En flott lavvo for gavemidler vesentlig fra Bergesens Almennyttige Stiftelse

Kunstutsmykning realisert fra arv etter Hilda Hoen Nordbye og Magne Nordbye 

Mysendammen og qigongbane er realisert med gavemidler vesentlig fra tidligere Gjøvik og Toten støtteførening for kreftsyke

Oppussing overnattingsrommene i blomsteravdelingen er realisert med gaver fra foreninger, organisasjoner og privatpersoner  

Prosjektene som bare er mulig fordi du støtter Montebellosenteret. Tusen takk! 

Har du spørsmål ang din gave/donasjon, betalingsmåte eller noe annet i forbindelse med gave/donasjon, gjerne ta kontakt med oss på tlf 62 35 11 00 eller send epost til . Kontonr til gaver/donasjon: 72620517292. Vi er svært takknemlig for alle bidrag!

Tilbake til toppen