Førjulsdager

Har du behov for inspirasjon og juleglede, og komme deg bort fra julestria, er dette et kurs for deg. Skuldrene skal senkes, du skal stresse ned og nyte noen gode førjulsdager gjennom foredrag, aktiviteter og sosialt fellesskap. 

Kurset er for alle som har eller har hatt en kreftdiagnose. Du kan søke alene eller sammen med pårørende eller en nær venn/venninne.  

Kursets innhold 

«Førjulsdager» gir deg mulighet til å oppleve en rolig og hyggelig førjulsstemning på Montebellosenteret. Programmet byr på mange innslag med førjulspreg. Det blir aktiviteter, utflukt til Prøysenhuset, kanefart, julemarked med mer. 

Noen eksempler: På matverksted blir det julebakst og tradisjonelle juleretter. På juleverkstedet lager vi julegaver og dekorasjoner.  

På dette kurset får du mulighet til å senke skuldrene, stresse ned og nyte noen gode førjulsdager gjennom foredrag, aktiviteter og sosialt fellesskap. 

Kurset varer fra fredag til fredag over 7 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.00 til kl 18.00. Middag kl 18.30. Kurset pågår frem til fredag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise. 

Det er en egenandel på 1267,- pr. uke for pasienten og 854,- pr. uke for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv. Les mer informasjon om kostnader og reiseregning.

Kursdato

Kursnr. 50-23
15.12.2023 – 21.12.2023
6 dager

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Bilde av Montebellosenteret, og en del av hagen

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.