Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Det finnes et mangfold av muligheter. 

Våre fasiliteter 

Montebellosenteret er et moderne senter med delikate rom og flotte fellesareal både ute og inne. Blant våre fasiliteter finner du et basseng, aktivitetssal og styrketreningsrom, hobbyrom, bibliotek med mer. Her finner du en oversikt over alle våre fasiliteter.  

Kursets kveldsprogram 

Hvert kurs setter opp et eget kveldsprogram, som kan inneholde kino, quiz, korbesøk, forstilling fra regionale kulturinstitusjoner med mer. Om vinteren er det mulighet for en hyggelig stund rundt bålet i vår lavvo, eller kanefart gjennom bygda kledd i praktfylt vinterdrakt. Vi har i tillegg flere brettspill, bordtennis, fotballspill, piano, keyboards og gitar, samt noen allsangshefter.  

I samarbeid med Lillehammer kunstmuseum har vi utviklet et kunsthefte som kan være en fin veileder til å utforske vår utsmykning både inne- og utendørs.  

Lyst på en luftetur? 

Montebellosenteret befinner seg på en stor eiendom, med bl. annet en stor hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen med et eldorado av turmuligheter både sommer og vinter. Lillehammer er en 20 min kjøretur unna, og er absolutt verdt et besøk. Enten du vil rusle gjennom Norges koseligste gågate eller besøke en av de mange fine museer som Lillehammer har å by på. Mulighetene er mange.  

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.