Montebellosenteret speiler seg i dammen i hagen

Stiftelsen Montebellosenteret

Montebellosenteret er en nasjonal helseinstitusjon for kreftpasienter og deres pårørende, som tilbyr kursopphold med fokus på livsmestring.

Samarbeidspartnere

For å styrke vår faglig kompetanse baserer Montebellosenteret seg på samarbeidsavtaler, forskningsprosjekter og nettverksbygging.

Forskning

Montebellosenteret har vært med i ulike forskningsnettverk gjennom årene. Vi har bidratt til mangfoldig forskning, og flere prosjekter har innhentet data her på senteret.

Gaver og donasjoner

Montebellosenteret kan takke mange privatpersoner, lag og foreninger og selskaper for små og store gaver. Vi er svært takknemlig for alle bidrag!

Ansatte fra ulike avdelinger ønsker velkommen ved inngangsdøra

Ledige stillinger

Ønsker du å bruke din kompetanse til å jobbe for Montebellosenteret?

sykepleier

Hospitering

Vi tilbyr sykepleiere mulighet til å hospitere på diagnosekurs «Kreft – hva nå?». Fyll ut et hospiteringsskjema hvis du ønsker å hospitere hos oss.

En gruppe mennesker på besøk hos Montebello

Besøk

Montebellosenteret tilbyr muligheter for grupper å besøke senteret. For å kunne behandle forespørsel, spør vi deg å fylle ut et skjema

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.