Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Montebellosenteret samler inn og bruker personopplysninger som vi mottar fra brukere av våre nettsider, og tjenester samt hvordan vi behandler slike opplysninger. Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. 

E-post
På nettsiden har du mulighet til å kontakte Montebellosenteret via e-post. Når du har sendt en melding vil navn, e-postadresse (dersom du ønsker svar på din henvendelse) og hva du skriver om i meldingen bli lagret. Det er derfor viktig at det ikke opplyses om sensitiv informasjon eller personopplysninger i e-posten, for eksempel fødselsnummer eller helseopplysninger.

Nyhetsbrev
På nettsiden kan du melde deg på vårt nyhetsbrev ved å fylle ut navn og e-postadresse. Formålet med nyhetsbrevet er å informere om kurstilbudet vårt. Dette gjør vi ca. 1 gang pr mnd. Tjenesten leveres av Make og du kan når som helst reservere deg for å motta flere nyhetsbrev, ved å bruke linken nederst i tilsendt digitalt nyhetsbrev. Personopplysningsdata lagres i skyen.

Innsamling av personopplysninger gjennom utfylte skjema på nettsiden
Data, innhentet fra skjemaene på nettsiden, blir lagret på nettsiden i 60 dager og blir deretter fjernet. Data lagres også på serveren til MBS og blir kun brukt til skjemaets formål. Det er et begrenset antall personell hos Montebellosenteret som forvalter informasjonen som blir lagret. Når personopplysningene som vi har samlet inn, ikke lenger er nødvendige, sletter vi dem på en sikker måte fra vår server.

Evalueringsskjema til kursopphold
Montebellosenteret bruker evalueringsskjema fra Microsoft Forms. Disse skjemaene er anonyme og inneholder ingen personopplysninger. 

Saksbehandling og arkivering
Montebellosenteret bruker Carasent Norge til saksbehandling av pasientdata som diagnoser og lignende sensitiv informasjon. Denne informasjonen lagres i en sikker sone som ikke er tilgjengelig fra internett. Det er streng kontroll med tilgang til denne informasjonen.

Sensitive opplysninger og pasientdata
Montebellosenteret lagrer sensitive opplysninger om personer i forbindelse med kursdeltakelse. Dataene lagres i en egen sikker sone og er ivaretatt gjennom rutiner for sikker behandling av sensitiv informasjon. Du kan få oversikt over journal og annen informasjon vi har lagret om deg eller barnet ditt ved å henvende deg til oss.

Lenker til eksterne nettsider
På nettstedet er det lenker til andre organisasjoner og virksomheter. Personvernerklæringen på dette nettstedet omfatter ikke andre nettsteder. Når du besøker andre nettsteder må du forholde deg til retningslinjene som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. De aller fleste nettsider benytter slike informasjonskapsler. Alle som besøker et nettsted skal ha informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. Du må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren. 
Du kan hindre at slike informasjonskapsler lagres ved å endre på nettleserens innstillinger. Da vil imidlertid sidene ikke fungere optimalt. Du kan også slette informasjonskapsler i nettleseren eller ved filbehandling.

Lagring av besøksstatistikk
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler for å samle inn statistikk. Informasjonskapsler kan spore internettbruken din, men vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. 
Eksempler på informasjon som lagres er antall besøkende på de ulike sidene, hvilke nettsteder de kommer fra, hvor lenge de er på nettsiden og hvilke nettlesere som brukes. Informasjonen som lagres brukes slik at nettsidens tilbud og innhold stadig kan bli bedre og videreutvikles.
Løsningen for besøksstatistikk er basert på Universal Analytics og nettstedet bruker en mulighet i Universal Analytics for å anonymisere leserens IP-adresse slik at denne ikke lagres hos Google eller i montebellosenteret.no. 
Hvis du likevel ikke ønsker at nettstedet skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på følgende adresse:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Om lagring av søkeord
Nettstedet lagrer informasjon om hvilke søkeord som besøkende benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Vi kan blant annet finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater de besøkende velger. Det er bare søkeordene som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om besøkende.

Personvernerklæring for arbeidssøkere 
Montebellosenteret er behandlingsansvarlig for de personopplysningene som vi registrerer og behandler om deg på grunnlag av din søknad om stilling hos oss. Gjennom denne personvernerklæringen får du informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan disse opplysningene blir behandlet og hvilke rettigheter du har i forbindelse med dette.
Last ned personvererklæring for arbeidssøkere

Revisjon av personvernerklæringen
Montebellosenteret kan endre eller oppdatere personvernerklæringen uten varsel. Alle slike endringer trer i kraft når de er lagt ut på nettstedet. Det er ditt ansvar å overvåke slike oppdateringer. Personvernerklæringen ble sist oppdatert på datoen som ble oppgitt i slutten av denne personvernerklæringen. Du kan når som helst kontakte oss via vår e-postadressen under eller telefonnummeret som er oppgitt på vår nettside.
E-post: 

Sist oppdatert 20.03.2023

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.