Matallergi/-intoleranse og dietter

Det tas hensyn til matallergier og -intoleranser. Det er viktig at vi i forkant av et kursopphold får beskjed om hvilke allergier/intoleranser du og evt. ledsager har.

Alt som serveres er merket med allergener i henhold til Matinformasjonsforskriften. Ut over dette har Montebellosenteret begrenset mulighet til å tilby spesialdietter, men vi stiller kjøleskap til disposisjon dersom det er ønske om å ta med spesialprodukter som må oppbevares kjølig. De som følger selvvalgte dietter, må selv plukke ut mat fra buffeten, som er forenelig med egen diett.

Vi er selvfølgelig oppmerksomme på at mange med kreftsykdom har dårlig appetitt eller andre problemstillinger som gjør det vanskelig å innta ordinær mat i vanlige mengder. Vi har derfor tilbud om energiberiket mat til de som trenger det, og vi tilpasser konsistensen på maten ved behov. Vi har en hjemmelaget frukt- og bærbasert energidrikk tilgjengelig. Bruker du næringsdrikker fra apotek, må dette medbringes. Vi sørger for at du kan oppbevare disse kjølig.

Dersom du eller ledsager av medisinske grunner har behov for tilpasset mat, ber vi deg om å fylle ut skjemaet du får tilsendt sammen med tilbudsbrevet, og sende det til oss i god tid før kursstart. Har du spørsmål kan du sende en epost til (husk at du ikke må sende sensitive personopplysninger per epost).