Bli hageassistent for en uke

Mange av våre kursdeltakere har vist stor interesse for hagen vår. Derfor har vi et ekstraordinært tilbud for tidligere kursdeltakere, ved å bistå vår gartner Kristin gjennom en uke med ulike oppgaver i hagen. 

For 2024 er det planlagt to prosjektuker for fire deltakere pr uke.  

Dato prosjektuker

Kursuke 21: ankomst 26. mai – avreise 31. mai.

Kursuke 37: ankomst 15. sept. – avreise 20. sept.

Gartneren jobbes i hagen

Hageassistent til vår gartner

Sammen med gartneren konkretiseres tiltakene underveis, for eks: Luke bed, beskjære busker, formere stauder og urter, plukke avblomstringer m.m.

Praktisk informasjon om oppholdet 

  • Hageprosjektet starter på mandag. 
  • Det er ca. fire timers tilrettelagt aktivitet pr dag i hageanlegget, fordelt over for- og ettermiddagen fra mandag til og med torsdag. 
  • Tilbudet kan også legges til rette som et arbeidsrettet tiltak i samarbeid med ditt NAV kontor om dette skulle være aktuelt for deg. 
  • Du har mulighet til å bruke alle våre fasiliteter som varmtvannsbasseng, treningssal, turstier o.s.v. 
  • Tiltaket og oppholdet hos oss vil ikke koste deg noe, men reiseutgiftene må du dekke selv. 
  • Du må være selvhjulpen til daglig. 

Vi ber deg å sende oss en kort søknad, som inneholder følgende informasjon: Personopplysninger, kreftdiagnose, dato tidligere opphold hos MBS, kort beskrivelse om din interesse for hage og hvorfor du ønsker å være hageassistent for en uke. 

Ta gjerne kontakt med Hilde Irene Aasen for mer informasjon. Send e-post til eller ring på tlf 62 35 11 00. Send søknad til eller send i post til kurstedvegen 5, 2610 Mesnali. 

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.