Medarbeidere i kursavdelingen

Kursavdelingen

Avdelingen består av sykepleiere, spesialsykepleier, kreftsykepleier, klinisk ernæringsfysiolog og idrettspedagoger. Alle våre kurs ledes av disse dyktige ansatte. Lurer du på noe ang. kursinnholdet setter vi telefonen over til denne avdelingen.

Serviceavdelingen med sine ansatte

Serviceavdelingen

Disse ansatte svarer på telefonen når du ringer til oss. De tar deg godt imot ved kursankomst og betjener resepsjonen gjennom hele oppholdet.

Våre kokker

Kjøkkenavdelingen

Måltidene er viktige her på Montebellosenteret. Våre kokker og spisesalmedarbeidere gjør alt for at du skal nyte næringsrike og smakfulle måltider.

Ansatte i teknisk avdeling

Teknisk avdeling

Under ledelse av Hilde, har avdelingen ansvar for alt med bygg og eiendom. Alt fra serviceavtaler, langsiktig utvikling og vedlikehold. Våre vaktmestrene holder orden på hus og eiendom på dagtid, mens nattevaktene passer på huset og kursdeltakere om natta.

Senterleder Per Bleikelia med stabmedarbeidere

Staben

Senterleder Per Bleikelia og staben med følgende funksjoner: Inntaksleder, marked og kommunikasjon, HR, IKT og HMS, seniorrådgiver og økonomi.

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.