Venteliste temakurs


Vi har for tiden stor søknadsmengde til mange av våre kurs, og med det følger ventelister. Generelt prioriterer vi søknader som er komplette (egensøknad + legeerklæring + evt. ledsagerdokumentasjon), og som har kommet innen søknadsfristen som er 5 uker før kursstart.

Du har kommet på venteliste
Etterinntak fra ventelista kan skje helt frem til kurset starter. Ventelista er ikke nummerert, men vi gjør en ny vurdering av søknadene hvis det blir en ledig plass. Dersom du ikke får plass fra ventelista, vil du få en sms om hva som skjer videre med søknaden.

Prioriteringer
Søknader som prioriteres er de som har gjennomført «Kreft – hva nå?» kurs eller har en diagnose som er mer enn 5 år gammel. I tillegg prioriteres de som har en begrunnelse for å søke kurset som stemmer med kursets innhold.
Lavere prioritet har de som har gjennomført samme kurs tidligere. De som har deltatt på andre temakurs tidligere får en lavere prioritet enn de som ikke har deltatt på temakurs tidligere.

Lenge å vente?

På Helsenorge finner du mer informasjon og en oversikt over rehabiliteringstilbud i de ulike helseforetak.

Nærmere informasjon om hvilke rehabiliteringstilbud som finnes i din kommune får du ved å kontakte kreftkoordinator, kommunens servicekontor eller koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering i kommunen. På kreftforeningen sin nettside finner du en oversikt over alle kreftkoordinatorer i kommunene.

Eller ta kontakt med fastlegen din, som kan informere deg om andre rehabiliteringstilbud, dersom det er aktuelt.


Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Bilde av Montebellosenteret, og en del av hagen

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.