Venteliste temakurs


For tiden får vi mange søknader til flere av våre kurs, og med det følger ventelister.

Du har kommet på venteliste
Etterinntak fra ventelista kan skje helt frem til kurset starter. Ventelista er ikke nummerert, men vi gjør en ny gjennomgang av de som står på lista hvis det blir en ledig plass. Dersom du ikke får plass fra ventelista på et temakurs kan du sende inn en ny søknad – hvis ikke annen informasjon blir gitt.

Prioriteringer
Vi vurderer først søknadene som er komplette (egensøknad + legeerklæring + evt. dokumentasjon på at du søker sammen med en pårørende), og som har kommet innen søknadsfristen som er 5 uker før kursstart. Videre vurderes de som har gjennomført «Kreft – hva nå?» kurs eller har en diagnose som er mer enn 5 år gammel.

Vi legger vekt på begrunnelsen du har skrevet for å søke kurset, og at den samsvarer med kursets innhold.

Vi vil prioritere søkere som aldri har deltatt på temakurs før fremfor søkere som nylig (1-2 år) har vært på et kursopphold, eller har deltatt på flere temakurs tidligere.

De som har gjennomført samme kurs tidligere har lav prioritet ved inntak.

Lenge å vente?

På Helsenorge finner du mer informasjon og en oversikt over rehabiliteringstilbud i de ulike helseforetak.

Nærmere informasjon om hvilke rehabiliteringstilbud som finnes i din kommune får du ved å kontakte kreftkoordinator, kommunens servicekontor eller koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering i kommunen. På kreftforeningen sin nettside finner du en oversikt over alle kreftkoordinatorer i kommunene.

Eller ta kontakt med fastlegen din, som kan informere deg om andre rehabiliteringstilbud, dersom det er aktuelt.


Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.