Påskedager på Montebellosenteret

Montebellosenteret arrangerer påskesamling for unge voksne og barnefamilier. Oppholdet vil gi muligheten til å være sammen i trygge omgivelser og få fokus vekk fra en travel hverdag. Kurset varer fra fredag til onsdag.  

Påskehare og kanin i hagen til Montebellosenteret

Påskedager

Oppholdet vil gi muligheten for unge voksne og barnefamilier til å treffe andre i lignende situasjon, utveksle erfaringer og dele positive opplevelser for å få inspirasjon og pågangsmot videre.

Programmet er en blanding av valgbare aktiviteter, foredrag, fellesarrangement for små og store, og tid til egen disposisjon. Det legges opp til forskjellige påskeaktiviteter som passer for alle. Det arrangeres ulike påskeaktiviteter, utelunsj og hundekjøring, kostymerenn og kanefart. Kos deg med musikk i kjellerstua, film i auditoriet, ved peisen eller i vårt basseng.  

Kurset varer fra fredag til onsdag over 5 dager. Innsjekk fredag fra kl 16.00 til kl 18.00. Middag kl 18.30. Kurset pågår frem til onsdag kl 10.30 med påfølgende brunsj og avreise. 

Det er en egenandel på 940,- pr. kurs for pasienten og 635,- pr. kurs for pårørende. Barn under 15 år ingen egenandel. Reise dekkes for både pasient og pårørende. Reiseregning må sendes i etterkant av pasienten selv. Les mer informasjon om kostnader og reiseregning.

 Kursdato

Kursnr. 12-24
22.03.2024 – 27.03.2024
5 dager

Slik søker du om kursopphold

1. Søk om kursopphold

Finn ønsket kurs og fyll ut digital egensøknad så nøyaktig som mulig. Søknadsfrist er 5 uker før kurset starter. Du får en SMS fra oss når søknaden er mottatt.

2. Kontakt legen din

Fastlege eller sykehuslege fyller ut legeerklæring for deg og dokumenter at pårørende blir med deg på kurset, hvis du søker med pårørende.

Legeerklæringsskjema

3. Bekreftelse av kursplass

Du får en SMS om du har fått plass på kurset eller kommet på venteliste. Tilbudsbrev blir sendt i posten.

Hovedinntak gjøres fem uker før kursstart.

Dobbeltrom til kursdeltakere med god lenestol og varme farger.

Fasiliteter

Vi ønsker at alle våre kursdeltakere skal trives godt under oppholdet og føle seg hjemme. Vi tilbyr et moderne senter med delikate overnattingsrom og flotte fellesarealer både ute og inne.

Montebellosenterets basseng som er organisk formet med mosaikfliser

Fritidstilbud

Et opphold gir gode muligheter for fritid. Du kan benytte deg av husets fasiliteter, delta på kursets kveldsprogram, eller utforske området på egenhånd. Et mangfold av muligheter.

Husets fasade gjenspeiler i Mysendammen.

Uteområde og nærmiljø

På den store eiendommen har vi bl. annet en frodig hage, turstier, båtbrygge og lavvo. Det er kort vei til fjellet Sjusjøen, og den koselige byen Lillehammer.